Vijesti

Hitman trilogija stiže na Game Pass

Dok sve češće prenosimo glasine a o Sonyjevom Game Passu, Microsoft na svojoj strani čini konkretan posao. Sada su dodali gas malo više, i novi igrač naslov Game Passa je Hitman trilogija.

Kakva trilogija, pitate se? E pa IO Interactive je najavio novo prigodno izdanje, kolekciju posljednje tri igre koja je zaočela s rebootom, završila se s Hitmanom 3 kojeg su neki imali u kalkulacijama i za prošlogodišnji GOTY.

Osim na Game Pass, gdje će pretplatnicima biti dostupna bez dodatnog plaćanja, Hitman trilogija stiže i na sve ostale platforme i trgovine, što je ujedno i prvi put da će se Hitman 3 kao dosadašnja Epic Games Store ekskluziva moći igrati na PC-ju.

Nova godina prepuna sadržaja

Trilogija u jedinstvenom izdanju izlazi 20. 1., kada ujedno kreće i nova godina sadržaja u Hitmanu 3. Debitirat će novim modeom, Elusive Target Arcadeom koji u odnosu na osnovni mode zadaje više meta, a koje ćemo rješavati jednu iza druge u jednom playtroughu. 20. 1. Hitman igre na PC-ju dobit će i podršku za VR što je dosad bilo ekskluzivno za PlayStation VR.

Za kasnije ove godine IO Interactive planira mode s rougelike elementima, nove mape i misije…

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close