Vijesti

Horizon Forbidden West dobit će posebno kompletno izdanje

Jedna od najboljih igara prošle godine, početkom 2023. dobila je jednu od najboljih ekspanzija ove godine. Burning Shores nekoliko stvari je napravila jako dobro, pripremila je radnju za nastavak, a dok Guerilla već vrijedno radi na trećem Horizon, priprema se kompletno izdanje za dvojku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Singapuru se se na dobnoj klasifikaciji pojavilo Horizon Forbidden West Complete Edition izdanje. Azijske zemlje na ovaj način redovito otkrivaju nove igre i izdanja, pa će, vjerujemo, Horizon Forbidden West u paketu s ekspanzijom, a po sniženoj cijeni, uskoro krenuti u prodaju.

Kako je Singapur ponešto konzervativnija zemlja, čitavo izdanje dobilo je 18+ oznaku zbog prirode Aloyine prve romanse uopće, a koja je prikazana u Burning Shores ekspanziji. Romansa je u travnju ove godine bila dovoljna kako bi joj bijesni igrači drastično spustili ocjenu na Metacriticu, pa možete pretpostaviti o čemu se radi. “Bog ti neće oprostiti”, komentirali su neki.

I dok je treći Horizon po redu već potvrđen, potvrđena je i potpuno nova igra s fokusom na online kooperativno igranje. Navodno je multiplayer bio planiran još za Forbidden West, ali u nekom trenutku odlučeno je izdvojiti ga u posebnu igru, baš poput The Last of Us mutliplayer projekta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano