Vijesti

Igračima se isplatilo pljuvanje Hitmana 3 na Steamu

Prije tri dana pisali smo o tome kako su igrači na Steamu ispljuvali Hitman 3. Sama igra to nije definitivno zaslužila jer Hitman 3 je sve, samo ne loš naslov. Kompletan hejt nije zaslužio ni IOI Interactive koji je jedan od boljih razvojnih studija na tržištu.

Besplatan upgrade na puno skuplje verzije

Najkraće moguće rečeno, igrači IOI Interactiveu zamjeraju cijenu od 60 eura, za koju smatraju da treba biti manja nakon što je Hitman 3 godinu dana proveo na konkurentskoj trgovini. Nezadovoljstvo su dodatno rasplamsali bugovi i lošije izveden VR u odnosu na PlayStation.

Danas su se iz IOI Interactivea ispričali svim Steam igračima na launchu i za ispriku su ponudili besplatnu nadogradnju svima na Deluxe verziju igre, odnosno na Seven Deadly Sins Collection verziju ukoliko je odmah kupljena Deluxe verzija.

Na kraju ćemo vijest završiti citatom od prije tri dana.

Na kraju ostaje pitanje s kojim bi se i Valve trebao pozabaviti, koliko ima smisla dopuštati recenzije koje nemaju previše dodirnih točaka sa samom igrom. Je li Hitman 3 loša igra ako je ranije izdan na drugoj platformi? I naposlijetku – zašto kupovati igru o kojoj se već sve zna, ako ti cijena ne odgovara?

Naš glavni urednik – Fenix

Ovaj put, pljuvanje steamaša se isplatilo, ali je li ono realno bilo opravdano. Teško.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close