Vijesti

Najveći problem Destruction AllStarsa ne leži u gameplayu; developeri su ga obećali popraviti

Pisali smo i snimali o Destruction AllStarsu, prvoj velikoj PlayStation 5 ekskluzivi koja je ujedno i besplatna za sve PlayStation Plus pretplatnike do kraja veljače. Destruction AllStarsu smo predvidjeli blistavu budućnost budući da se već sad radi o igri sa zabavnim gameplay mehanikama, međutim, DA ima i poneki problem iritantne prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAŠ VIDEO OSVRT NA DESTRUCTION ALLSTARS: OVO ĆE BITI VELIKI HIT

Najveći od njih su drugi igrači. I to ne po pitanju gameplaya. Naime, budući da DualSense ima ugrađeni mikrofon u kontroler, to znači da u igri možete čuti apsolutno svakog igrača. I zaista nema veze s manirama, neki su manje ili više neugodni, ali kada pričaju istovremeno to je strašno iritantno.

Ipak, postoji opcija za utišati igrače, ali radi se o postupku kojeg trebate ponavljati iz meča u meč ispočetka.

  1. Dok ste u lobbyju pritisnite PS tipku
  2. Navigirajte do Voice Chat activity kartice
  3. Pritisnite kvadrat

Developeri su svjesni problema i, kako kažu, ubrzano rade na pronalasku rješenja. Zakrpu bismo mogli dobiti već do kraja tjedna, ali onda će se pojaviti jedan drugi problem.

Naime, dok ste u areni igra ne reproducira nikakvu glazbu. Developeri su vjerojatno računali na to da ćemo željeti slušati druge igrače i trash talkati, međutim, kada ih sve pogasite, Destruction AllStars je pretih za jednu igru koja je po prezentaciji over-the-top u gotovo svemu ostalom.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano