Vijesti

Kreator Diabla 4 vam je dopustio: “Uzmite pauzu, igrajte nešto drugo”

Uoči izlaska prve sezone Diabla 4, među igračima se prilično kontroverznom pokazala odluka da se sa svakom idućem sezonom igra s potpuno novim likom. Nekima to stvara pritisak jer imaju osjećaj kako su bez razloga igrali s originalnim likom, a donekle ih razumije Joe Piepiora iz Blizzarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem obraćanju igračima, Piepiora je nastojao objasniti kako igranje Diabla nebi trebao biti pritisak. “Kada ste postigli sve što ste željeli, učinili stvari za koje mislite da su jako važne te biste željeli napraviti pauzu i igrati nešto drugo, to je sasvim u redu”, poručio je.

“I mi radimo isto. Kada krene nova sezona i dođu nove stvari, to je sjajno vrijeme za povratak, osobito ako ste se ranije zabavljali igrajući. Točno tada biste se trebali vratiti i provjeriti osvježeni Diablo 4.”

Kolega Tim Ismay povukao je paralelu s World of Warcraftom, za kojeg kaže da nema nikakve šanse da ga igra s novom ekspanzijom. Budući da treba dostizati druge igrače, a u Diablu 4 svi kreću od nule sa svakom novom sezonom, pa je to, po njemu, bolje.

Season of the Malignant kreće u četvrtak 20. 7. s novom kampanjom u kojoj ćete pomagati Cormandu, a premda se kreće s novim likom, to ne znači igranje od samog početka. Ako ste prešli baznu igru, a morate ju preći kako biste igrali sezone, ostaju vam mount i otključana čitava mapa.

Igra

Povezano