Vijesti

Kreator Warzonea: Nitko ne mrzi cheatere više nego mi

Kao jedna od najpopularnijih besplatnih igara na svijetu Warzone plodno tlo za varalice. Internet je prepun alata za varanje, ekipa koja ih razvija je ažurna i brzo se prilagođava zamkama koje postave developeri iz Ravena, ali nisu samo normalni igrači frustrirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kreativni direktor Warzonea Amos Hodge se po pitanju varalica osvrnuo u intervjuu za VGC povodom dolaska treće sezone igre. “Nitko ih ne mrzi više nego mi”, tvrdi Hodge. “Warzone je najveće postignuće koje smo ostvarili u našim životima… i onda imate cheatere koji dolaze i pokušavaju pokvariti ono što ste napravili.”

Hodge je jako uzrujan zbog influksa cheatera, ali istovremeno uvjerava kako njihov posebni security tim radi jako dobar posao u borbi protiv ekipe kojoj je jedini cilj uništiti zadovoljstvo, kako igračima tako i developerima.

Nemoguće je kompletno ukloniti varalice iz Warzonea. Barem je tako dok god traje ovakva nevjerojatna popularnost, zato ekipa iz Ravena tvrdi kako njihov poseban tim neće stati, već će se nastaviti konstantno prilagođavati novim načinima varanja maštovite cheaterske scene.

Inače, Verdansk je prošli tjedan krenuo u novu sezonu nuklearnom eksplozijom koja je kompletno uništila Verdansk, a igrače vratila 37 godina unatrag na mapu koja je za ovu priliku kompletno izmijenjena.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano