Vijesti

Marvel’s Avengers: A Day potukao Tony Hawka i NBA 2K21 u prodaji

Prvi jaki tjedan s novim igrama je iza nas, a za mjesta najprodavanijih igara pretendirali su Marvel’s Avengers, Tony Hawk remake prve dvije igre i novi NBA 2K.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Britanskom tržištu s kojim konstantno po sličnosti povlačimo paralele je, kako javlja gamesindustry.biz, najprodavanija igra prošlog tjedna Square Enixov i Crystal Dynamicsov Marvel’s Avengers: A Day koji je tako uspješno krenuo u svoju avanturu koja bi trebala trajati godinama.

I ne samo to, već su, barem u Velikoj Britaniji, Avengersi ostvarili bolju prodaju od Shadow of the Tomb Raidera. Ali i tri puta lošiju prodaju od druge Marvelove igre – Spider-Mana također iz 2018. godine koji je imao neusporedivo bolji marketing i izašao je u bolje vrijeme. Kako bilo, ovo je dobar rezultat za igru o kojoj ćemo kvalitetno moći suditi tek za nekoliko godina. Dobar start.

Na drugom mjestu je Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 koji se definitivno isplatio Activisionu. To govore brojke, a one su jasne. Remake prve dvije igre 5 puta je prodavaniji od Tony Hawk’s Pro Skater 5 iz 2015. godine.

NBA 2K21 barem po prodaji fizičkih kopija nije na razini iz prošlih godina, pa je tako prodaja na tom tržištu u padu čak 37% u odnosu na prošlu godinu.

1Marvel’s Avengers
2Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2
3NBA 2K21
4Animal Crossing: New Horizons
5Mario Kart 8: Deluxe
6Minecraft (Switch)
7Grand Theft Auto 5
8FIFA 20
9Ghost of Tshusima
10PGA Tour 2K21

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano