Vijesti

Marvel’s Avengers beta bit će prepuna sadržaja; Hawkeye stiže nakon launcha

Marvel’s Avengers izlazi već u rujnu, ali imamo osjećaj da se igra još nije prodala publici. Kao da nešto nedostaje. Možda je problem u samoj strukturi igri koja je puno više jedan The Division 2/Destiny (live service igra), a puno manje je single player igra kao što su to recimo Uncharted ili Tomb Raider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako završite betu, dobit ćete ovo free u Fortniteu! Weky…

Iako, moramo priznati da igra sa svakim novim prikazom djeluje sve bolje i bolje. Uskoro ćemo se sami moći uvjeriti je li igra za nas ili nije jer na PS4 već 7.8. kreće zatvorena beta za sve igrače koji naprave prednarudžbu.

Od 14. – 16.8. beta je otvorena za sve PS4 igrače, a u istom periodu počinje zatvorena beta za PC i Xbox One.

Od 21. – 23.8. beta je otvorena za sve igrače na svim platformama.

Beta će biti zaista ogromna i sadržavati će hrpu sadržaja – više od 20 co-op/single player misija, dio kampanje i četiri igriva lika – Hulka, Iron Mana, Kabalu Khan i Black Widow.

Iako je igra prvenstveno zamišljena kao co-op igra sa stvarnim igračima, igru (betu također) biti će moguće igrati samostalno, a prave igrače zamijeniti će AI suborci koje također mi nadograđujemo i oblikujemo kako želimo.

Što sve dolazi u betu pogledajte u videu. Zaista je riječ o beti prepunoj sadržaja i mislimo da će beta jasno odgovoriti na pitanje – je li to ili nije igra za vas.

Marvel’s Avengers izlazi 4.9. na PC, PS4 i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano