Vijesti

Marvel’s Avengers će se moći besplatno nadograditi na PS5 verziju

Square Enixova i Crystal Dynamicsova velika visokobudžetna Avengers igra potvrđena je za izlazak PlayStationa 5 i odmah prvog dana će dobiti veliku nadogradnju primjerenu hardverskim mogućnostima nove konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marvel’s Avengers na PlayStationu 5 ćemo igrati u 4K rezoluciji i 30 FPS-a, a dostupan bi trebao biti i tzv. performance mode s čijom aktivacijom će se igra izvoditi u 60 FPS-a i dinamičkoj rezoluciji koja bi, kako kaže Gary Snethen iz Crystal Dynamicsa trebala biti veliku većinu vremena 4K.

Veliki skok u odnosu na PS4

Kako kažu, SSD je još uzbudljiviji od procesorskog i grafičkog hardverskog napretka PlayStationa 5, pa će se čitavi leveli učitavati u samo 1-2 sekunde. Napredak koji donosi PS5 SSD u odnosu naprama PS4 posebno će biti vidljiv kod igranja s Iron Manom koji će visokim brzinama preljetati kroz “nikad detaljnije” svjetove, sve bez ikakvog pop-upa objekata.

Ljubavi će dobiti i Dual Sense kontroler na kojem će biti implementirana haptička vibracija. Dakle, na PS5 nadograđeni Marvel’s Avengers igramo od prvog dana (kada god on bude), a PS4 verzija igre bit će dostupna 4. 9.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano