Vijesti

Marvel’s Avengers priča neće biti završena nekoliko godina, a igru ćemo moći u potpunosti prijeći u “offline” modeu

Igra koja je definitivno zapalila E3 sajam je Marvel’s Avengers. Trailer koji smo vidjeli pokupio je mnogobrojne reakcije igrača koje su bile miks pljuvanja i oduševljenja. Najviše se igri zamjera što Crystal Dynamics i Square nisu ubacili prave glumce, ali mislimo da je svima jasno zašto je to tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, samo se zapitajte koliko bi to realno koštalo i nije li bitnije dobiti bolju igru s više sadržaja, nego imati prave glumce u igri? Još je ovo “live service” igra koja će godinama dobivati besplatan sadržaj, pa tko bi sve te glumce pohvatao za sav taj sadržaj koji će doći?

Neograničena kustomizacija

Iz Square Enixa su potvrdili da će igra imati kozmetičke mikrotransakcije, ali igra neće niti u jednom obliku biti pay to win i neće imati loot kutije. Također, objasnili su da ćemo sve kozmetičke iteme moći otključati igranjem i da će mogućnosti kustomizacije lika biti praktički neograničene.

Znači li to možda da ćemo moći kombinirati od drugih junaka obleku, pa ćemo biti obučeni kao mješavina Thora i Hulka? Ne znamo to, i čini se malo vjerojatno da će takvo nešto Marvel dopustiti, iako su iz Square Enixa uvjereni da će igrači biti oduševljeni mogućnostima kreiranja lika po želji (kad pričamo o odjeći).

Svijet i priča koja će se razvijati godinama

Na kraju krajeva, pričamo o live service igri, pa je ovakvo nešto i za očekivati. Developeri su potvrdili da će igra redovno dobivati jako puno sadržaja i nove priče što znači da ćemo igru morati igrati čitavo vrijeme ako želimo vidjeti kraj priče.

Square Enix ponovno naglašava da je priča i radnja iznimno bitna u ovoj igri i da je teško usporediti igru s drugim naslovima, kad nitko nije spojio još na pravi način pojam “live service” igre i velikog fokusa na priču. Oni navodno jesu.

Također je potvrđeno da ćemo igru moći kompletno prijeći u “offline” modeu što znači da nije always online naslov i ne treba vam internet. Za The Division 2, Destiny ili Anthem trebate.

Nas zaista zanima kako će Crystal Dynamics uspjet izbalansirati taj odnos single player priče i live service gameplaya. Osobno, mislim da je puno zabavnije ovakvu igru igrati s ekipom gdje svaki od nas upravlja s jednim Avengerom, a ne da mi AI vodi Hulka ili Ironmana.

Square Enix i Crystal Dynamics su isto tako potvrdili da ćemo u idućim mjesecima dobiti puno više informacija o samoj igri, ali i da ćemo vidjeti novi gameplay.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano