Vijesti

Nadograđena Yuffie verzija Final Fantasy VII Remakea je Sonyjeva ekskluziva najmanje 6 mjeseci

Mjesec ožujak je prošao, a Sony nam je ponudio taj mjesec fantastični Final Fantasy VII Remake kao dio PS Plus ponude. Ukoliko ste ga odigrali ili samo skinuli i čekate da ga odigrate, čeka vas još jedno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je od ranije poznato, PS+ verzija FFVII Remakea ne daje mogućnost besplatne nadogradnje na Yuffie verziju.

Ukoliko ste igrač koji je Final Fantasy VII Remake igrao na njen datum izlaska, tada vas očekuje mogućnost besplatnje nadogradnje na PS5 verziju ukoliko imate disk verziju igre, ali ni to nije sve . Final Fantasy VII Remake dobiva DLC pod nazivom Yuffie.

Čemu vodi ovaj poduži uvod? Dobili smo novi trailer za Final Fantasy VII Intergrade gdje je Sony na kraju naveo kako će ova verzija igre biti eskluziva za PS5 najmanje 6 mjeseci.

To znači da sve ostale platforme, uključujući PC i Xbox neće dobiti novi sadržaj za ovu igru do prosinca 2021. godine. Međutim čini se da se ovo tiče i PS4 korisnika. Malo je vjerojatno da će Yuffie DLC doći na PS4 verziju igre pošto je optimiziran isključivo za PS5 sudeći prema Square Enixu.

Po tome ostajete zakinuti ukoliko ste jedan od velike većine koji u današnje vrijeme još ne mogu nabaviti PS5.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano