Vijesti

Nakon protesta igrača uklonjene su P2W mikrotransakcije iz Marvel’s Avengersa

Obećali su da neće, ali u Marvel’s Avengerse ipak su stigle XP boost mikrotransakcije. To se dogodilo prije mjesec dana izlaskom igre na Game Pass kada su Square Enix i Crystal Dynamics implementirali pakete koji pospješuju skupljanje XP-a, a moguće ih je kupiti pravim novcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako tražite definiciju Pay-To- Wina onda ne trebate gledati dalje od prethodne rečenice. Mjesec dana najvjerniji igrači, a nije da ih ima previše, prosvjedovali su po društvenim mrežama, a isto toliko trajalo je ignoriranje developera i izdavača. Sve do sada.

“Ispričavamo se”

“Ispričavamo se jer nismo reagirali ranije”, poručili su sa službenog Twitter profila Marvel’s Avengersa. “Nakon što smo razmotrili povratne informacije, odlučili smo ukloniti mogućnost kupovine Hero’s Catalystsa i Fragment Extractorsa pravim novcem”, odlučili su. Oba itema ostat će dostupni u obliku koji omogućuje njihovo osvajanje redovnim igranjem.

“Nadamo se da je ovo prvi korak u ponovno građenje povjerenja, naš cilj je i dalje napraviti najbolju moguću igru”, poručili su za kraj.

Igra

Povezano