Vijesti

Nakon što je otkrio detalje o Battlefieldu 6, Twitter je uklonio pouzdanog leakera

Kada su u pitanju Call of Duty i Battlefield serijali, Tom Henderson je jedan od najpouzdanijih izvora. Čovjek je redovito za oba serijala prvi javljao informacije koje su se kasnije ispostavile točnima, a o Battlefieldu 6 se prvi put raspričao sredinom prošlog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson je u seriji postova na Twitteru i videa na Youtubeu otkrio kako će Battlefield 6 biti blagi reboot serijala, te će se vratiti temeljima postavljenima u Battlefieldu 3 i modernom ratovanju. Kako saznaje iz svojih izvora, Battlefield 6 na PC-ju i novim konzolama trebao bi imati dosad neviđenu razinu destrukcije, a na serverima bi trebalo igrati do 128 igrača.

Pomalo znakovito, nakon svega toga Twitter je (na nečije žaljenje, pogodite čije) suspendirao Hendersonov profi. Da bi izbjegao sličnu sudbinu i na Youtubeu (gdje ima blizu 100 tisuća pratitelja), Henderson je iz predostrožnosti uklonio posljednje Battlefield video klipove. Tako je objasnio na svojem novom Twitter profilu.

Internet je prepun leakova o Battlefieldu 6. 99% ih je lažno, predstavljaju tek pokušaje raznih internet persona za dobitak pozornosti, a znakovito je kako je isključivo Tom Henderson onemogućen u širenju daljnjih informacija.

Kako bilo, Electronic Arts je potvrdio da novi Battlefield igramo krajem godine, što znači kako ćemo najkasnije do početka ljeta imati i prve službene prikaze.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano