Vijesti

Nakon što je otkrio detalje o Battlefieldu 6, Twitter je uklonio pouzdanog leakera

Kada su u pitanju Call of Duty i Battlefield serijali, Tom Henderson je jedan od najpouzdanijih izvora. Čovjek je redovito za oba serijala prvi javljao informacije koje su se kasnije ispostavile točnima, a o Battlefieldu 6 se prvi put raspričao sredinom prošlog mjeseca.

Tom Henderson je u seriji postova na Twitteru i videa na Youtubeu otkrio kako će Battlefield 6 biti blagi reboot serijala, te će se vratiti temeljima postavljenima u Battlefieldu 3 i modernom ratovanju. Kako saznaje iz svojih izvora, Battlefield 6 na PC-ju i novim konzolama trebao bi imati dosad neviđenu razinu destrukcije, a na serverima bi trebalo igrati do 128 igrača.

Pomalo znakovito, nakon svega toga Twitter je (na nečije žaljenje, pogodite čije) suspendirao Hendersonov profi. Da bi izbjegao sličnu sudbinu i na Youtubeu (gdje ima blizu 100 tisuća pratitelja), Henderson je iz predostrožnosti uklonio posljednje Battlefield video klipove. Tako je objasnio na svojem novom Twitter profilu.

Internet je prepun leakova o Battlefieldu 6. 99% ih je lažno, predstavljaju tek pokušaje raznih internet persona za dobitak pozornosti, a znakovito je kako je isključivo Tom Henderson onemogućen u širenju daljnjih informacija.

Kako bilo, Electronic Arts je potvrdio da novi Battlefield igramo krajem godine, što znači kako ćemo najkasnije do početka ljeta imati i prve službene prikaze.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close