Film i glazbaVijesti

Netflix navodno radi na Pokémon TV seriji

Kako tvrde inače uvijek dobro upućeni ljudi s Varietyja, Netflix radi na live-action Pokémon TV seriji snimanoj na način poput Detective Pikachu filma iz 2019. s Ryanom Reynoldsom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt je u ranoj fazi razvoja i još uvijek nema detalja o radnji, međutim, kako saznaju, producent će biti Joe Henderson koji je posljednjih godina zauzet s pisanjem i produciranjem Lucifera. Dakle, očekujte vrckaste dijaloge i neobične zaplete.

Netflix tako nastavlja snažan proboj u gaming vode započet s The Witcherom, Castlvaniom, a nastavit će se, izgleda, i s Pokemonima, ali i ranije potvrđenim Far Cry i Splinter Cell serijama.

Ovih dana aktualan je i Netflixov doslovni proboj u gaming vode, jer ovaj streaming gigant će u narednim godinama u svoju ponudu uvoditi i prave igre. Postoje glasine kako je u projekt umiješan i Sony, ali Netflix će svoj put ipak započeti s mobilnim igrama.

Dakle, Netflix se potpuno okreće igrama, a cijena pretplate barem na početku ostat će ista. Neće je povisiti ni Pokémon TV serija, a mi jedva čekamo doznati više o projektu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano