Vijesti

Nikad nije bio bolji trenutak za čak dvije nove rasprodaje na PlayStation Storeu

Treba udrit po tom backlogu dok još nije kasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razdoblje izlaska jakih blockbustera je pred nama jer već idući mjesec izlaze Spider-Man i Shadow of the Tomb Raider, u listopadu show će sigurno ukrasti Red Dead Redemption 2, uz dodatak Battlefielda V i novog COD-a, a ne smijemo zaboraviti nove verzije PES-a i FIFA-e. Sve to znači da će biti jako malo vremena za neke od igara koje smo uspjeli propustiti, ali Sony nam ne da mira, već nam nudi priliku za malo novaca odigrati neke od pravih punokrvnih hitova.

Na što potrošiti novce?

Iako je Summer Sale tek nedavno završio, Sony je na svojoj “Trgovini” pokrenuo dvije (zapravo tri) nove rasprodaje, “Igre za manje od 150 kn” i “Igre za manje od 75 kn”, a mi smo detaljno pretražili što se sve nudi i odabrali ono najbolje.

Naravno, ne možemo nabrojati baš sve što bi vam moglo biti zanimljivo, no iznad ćete pronaći linkove na kompletne ponude. Uz ove dvije rasprodaje uguralo se i sniženje za PlayStation 3 igre do 70%, pa tako nisu zakinuti ni vlasnici last gen konzole.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano