Vijesti

Ništa od Overwatcha 2 i Diabla 4 ove godine

Kada je Overwatch 2 najavljen 2019. godine zbilja smo vjerovali kako nas do izlaska ne dijeli previše vremena, međutim, izgleda da ga nećemo igrati ni ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to CFO Activision Blizzarda jučer povodom prezentacije financijskog izvješća za prethodni fiskalni kvartal. Ipak, za dva tjedna na BlizzCon Online prezentaciji bismo trebali saznati više o novom Overwatchu, što je potvrdio game direktor Jeff Kaplan.

Overwatch će, jednom kada izađe, donijeti nove mape, nove heroje, ali će biti kompatibilan i s originalom, što znači da će se moći igrati sa svim likovima i na svim mapama iz prethodne igre. Osim toga stiže i PvE sadržaj.

Na BlizzConu bismo više informacija trebali saznati i o Diablu 4, koji također neće izaći ove godine. A ove godine mogao bi izaći remake Diabla 2 na kojem radi Vicarious Visions, isti onaj studio zaslužan za remake Crash Bandicoot trilogije i prošlogodišnji remake prve dvije Tony Hawk igre.

Dakle, više o novim i starim Activision Blizzard projektima saznat ćemo u petak i subotu 19. i 20. 2. tokom održavanja BlizzCon online konferencije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano