Vijesti

Nova Ghost Recon igra biti će puno realističnija od Wildlandsa

Kad smo prvi put vidjeli gameplay prikaz novog Ghost Recon Breakpointa, stvarno nas je pozitivno iznenadio. Gameplay se čini prava “bomba” s miksom Ghost Recona, The Divisiona, pa u nekim elementima i Rainbow Six-a. Što možda i ne čudi kad znamo da sve navedene igre radi Ubisoft.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Survival igra?

Ne samo da će u Breakpointu biti realističniji gameplay i napucavanje, već sama jezgra igre je realnija i dobiva potpuno novu survival notu. Naime, pisali smo ranije kad nas rane (ovisno o stupnju ranjavanja) naš lik ulazit će u razna stanja šoka, a to znači da će gotovo biti ne moguće igrati ako nas netko ubrzo ne izliječi.

No, to nije nikako sve. Iz Ubisofta su otkrili da ćemo našeg lika morat hraniti, održavati hidratiziranim kako bismo zadržali zdravlje i staminu. Stamina je iznimno bitna ne samo da možemo trčati ili pobjeći kad zagusti u borbi, već zbog različite konfiguracije terena (nizine, blato, snijeg, uzbrdice) stamina će se drugačije trošiti.

Puške ćemo redovno morati čistit (he-he) jer u suprotnom velika je šansa da će tijekom borbe one zaštekati ili će pucati nepreciznije i slabije. Resurse za liječenje i sve ostalo skupljat ćemo na ogromnoj mapi i naravno craftati.

Always online i Epic Games Store ekskluziva…

Novo što smo doznali da je ovo always online igra što znači da ćete za igranje morat imati internet konekciju. Razlog zašto igru nećemo moći igrati offline je taj što više nećemo moći igrati s AI suborcima već samo s pravim ljudima.

Igru naravno možete igrati i solo i tada će se težina i neprijatelji prilagoditi solo igranju. No imajte na umu da je zabava u ovoj igri zajamčena tek u co-op načinu igranja. Baš kao i u The Division serijalu.

I posljednja informacija koju nismo znali kad smo pisali originalni tekst iznad, igra ne dolazi na Steam, već je Epic Games Store ekskluziva.

Ghost Recon Breakpoint dolazi 4. listopada na PS4, PC i Xbox One.

Igra

Povezano