Vijesti

Novi Deathloop gameplay osvojit će sve obožavatelje Dishonoreda

Game Informer i Arkane studio počastili su nas 5-minutnim prikazom arsenala oružja u Deathloopu, a ovo je ujedno i prvi ešto slobodniji gameplay prikaz kojeg smo imali prilike vidjeti dosad. I drago nam je poručiti nam da se Deathloop, unatoč neozbiljnijoj grafici i priči igra slično poput Dishonoreda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više akcijski Dishonored. Tako bismo ga nekako opisali. Ili još više stealth Dishonored. Možemo ga opisati i ovako. Shvatili ste što želimo poručiti. Ako ste voljeli Dishonored igre, svidjet će vam se i ovo, a Deathloop je nabrijaniji u oba smjera.

Za jedan i drugi pristup ima dovoljno oružja i gadgeta. Tu su tako klasična oružja poput mašinki, pumperica i fiksnih strojnica. Ili manje klasična oružja poput Heritage Guna koji metu šalje u blisku prošlost, Tribunala koji povezuje više meta koje će podijeliti sudbinu ili svojevrsnih granata koje protivnike zamrzavaju u zraku.

Ako vam i dalje nije jasno što je to Deathloop i kako se igra, Filip vam je objasnio ovdje. Ukratko, igramo u ulozi ubojice koji je zapeo u vremensku petlju. Cilj nam je ubiti 8 zlikovaca koji upravljaju misterioznim otokom Blackreefom. Stvar je u tome da kad poginemo (ginut ćemo često) vraćamo se opet na početak.

Svaki put kad poginemo naučit ćemo nove stvari te pokupiti bolja oružja i gadgete. U jednom trenutku ćemo poginuti dovoljno puta da naučimo gdje moramo ići i što moramo raditi kako bismo došli do glavnog bossa. U ovoj igri smrt nije kraj nego početak i nova prilika.

Deathloop stiže na PS5 i PC 21. 5., ali ne i na Xbox konzole unatoč tome što je izdavača Bethesdu i developera Arkane kupio Microsoft. Sony i Bethesda su konzolašku ekskluzivnost za Deathloop dogovorili prije nego li se umješao Microsoft, a kako je potvrdio šef Xboxa Phil Spencer, Microsoft će ispoštovati sve dogovorene uvjete.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano