Vijesti

Novi gameplay prikaz za Tchiju demonstrira aspekt borbe

Tchia nas je još prošle godine oduševila opuštajućim pristupom otvorenom svijetu negdje u tropima s načinom igranja, a prije svega kretanja, poput onog iz Zelde s naglaskom na istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom nas je obradovala informacija da će ju PlayStation Plus Extra pretplatnici igrati od prvog dana izlaska 21. 3., kada će još izaći i na PC-ju. Međutim, unatoč fokusu na istraživanje, ne znači da borbe u Tchiji neće biti, a upravo na taj aspekt igranja stavljen je naglasak u najnovijem traileru.

Borba se u Tchiji svodi na izbjegavanje protivničkih napada, a potom na kreativno korištenje okoline, budući da naša Tchia nema pristup klasičnom arsenalu oružja. Primjerice, može baciti ili zaposjednuti petrolejsku lampu, s kojom potom pali protivnike. Pritom bitke u pokretu ne izgledaju poput nečeg što bismo rekli da je vanserijski za videoigre, međutim, Tchia je u osnovi indie naslov i kao takva izgleda jako zabavno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano