Vijesti

Živopisna akcijska avantura Tchia izlazi 21. 3., od prvog dana na PS+ Extri

Prekrasna akcijska avantura Tchia kandidira za najveće iznenađenje godine. Budući da razvoj potpomaže Sony, suptilno smo se nadali izlasku direktno na PlayStation Plus, što se, otkrili smo danas, obistinjuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odnosno, obistinit će se 21. 3. za kada je izlazak Tchie zakazan na PS4, PS5 i PC. Pronaći ćete se na otoku predivno dizajniranog tropskog arhipelaga, a na raspolaganju će vam biti brojne gameplay mehanike kretanja od kojih demonstraciju većine njih možete pogledati ovdje. Sve je u Tchiji dizajnirano na način da istraživanje učini intrigantnim i zabavnim, što nam se posebno sviđa, a uvjerit ćete se i sami, nije zapostavljena ni borba simpatičnog karaktera.

Osim datuma izlaska, novi trailer otkriva obrise priče koja se čini prilično zanimljivom, a sve prati idilična tradicionalna glazba inspirirana kulturom i tradicijom otočja Nove Kaledonije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano