Vijesti

Novi LG televizori sami će prilagođavati sliku i zvuk ovisno koju igru igrate; dolazit će i sa Stadiom

Ove godine LG se nešto više fokusirao na novi trend industrije potrošačke industrije. Na umjetnu inteligenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako LG nije niti će ikada biti na razini jedne Nvidije, pa tako vjerojatno nikada neće imati tehnologiju autonomnih automobila ili rekonstrukcije slike (DLSS), umjetna inteligencija u novim C1 i G1 serijama televizora za 2021. godinu pratit će i učiti o vašim gaming navikama.

https://youtu.be/CCCUwQTLTQc?list=PLBtp_AFLHDXEcvrYCAGK67VD2FiviEDOV

Novi LG-evi televizori imat će tzv. Game Optimizer meni koji će na jedno mjesto objediniti sve postavke vezane uz igranje. Pamtit će postavke slike ovisno o žanru igara koje igrate, a umjetna inteligencija prilagođavat će razinu zvuka ovisno o raznim parametrima.

Tu će biti i sada već standardna podrška za 2.1 HDMI na svim portovima, te FreeSync i G-Sync podrška. Uz to WebOS 6.0 će isporučivati i Stadija aplikaciju za igranje iz clouda.

Razlika u brightness izmešu prošlogodišnjih i ovogodišnjih modela.

LG će ove godine pokušati popraviti problem OLED panela – relativno loše osvjetljenje. Tako će se u G1 seriji pronaći nova OLED Evo tehnologija s većim osvjetljenjem i do 20% u odnosu na prethodnike.

Kako će to funkcionirati te kakve će biti cijene saznat ćemo u narednim mjesecima kada će LG predstaviti i u prodaju pustiti nove modele, uključujući i prvi njihov OLED dijagonale 42 inča.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano