Vijesti

LG je predstavio prvi 4K OLED monitor

Virtualni CES sajam ove godine održava se virtualno. Brojni veliki tehnološki giganti već su predstavili svoje nove modele tehnikalija za nadolazeću godinu, a nama je zasad bio najzanimljiviji Acer s prvom linijom gaming monitora s 2.1 HDMI sučeljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Acera pažnju nam je zaokupio među gamerima trenutno možda i najpopularniji proizvođač televizora. Posljednje LG-eve serije s OLED i Nanocell panelima sve su popularniji, a južnokorejski proizvođač sada predvodi inovaciju i na polju monitora.

UltraFine OLED Pro prvi je OLED monitor na svijetu. Dijagonale 32 inča, svaki od 8 milijuna piksela imat će individualno zatamnjenje što je u biti i odlika OLED panela. Trailer otkriva USB C, 2 DisplayPort i 3 HDMI utora (još uvijek ne znamo podržava li HDMI 2.1), ali ne i cijenu za koju pretpostavljamo kako neće biti niska.

Da cijena neće biti niska jasno nam je i iz samog trailera koji je se fokusira na poslovne korisnike, a posebno dizajnere koji će moći raditi s nikad vjernijim bojama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano