Vijesti

Ovako isključite spajanje s PC igračima u Modern Warfare 2 beti i igrajte bez varalica

Modern Warfare 2 beta svakim satom testiranja pokazuje da nas krajem listopada očekuje izlazak jednog iznimnog FPS-a, međutim, već u prvim satima influksa PC igrača krenuli su prvi problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledanje igrača kroz zidove i automatsko ciljanje već je omogućeno igračima na PC-ju. Već postoje alati slični onima iz prethodnih Call of Duty igara i Warzonea, međutim, srećom, ako su PlayStation ili Xbox vaša platforma izbora možete ih zaobići.

Dovoljno je u postavkama igre isključiti opciju povezivanja s igračima na PC-ju, a ispod ćemo vas navoditi korak po korak kako to ostvariti.

  • Navigirajte u Settings (pritiskom na options, pa s R1 na ikonu kotačića)
  • Account & Network
  • Crossplay postavite na off

S onemogućenim crossplayom Modern Warfare 2 će vas spajati samo s igračima na vašoj platformi. Dakle, ako ste na Xboxu ili PlayStationu, ne biste trebali igrati s PC igračima, a koji ionako imaju prednost u vidu preciznijeg ciljanja s mišem. Najvažnije, nećete riskirati spajanje s PC igračima koji imaju omogućene alate za varanje.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra