Vijesti

Pojavila se glasina o novoj lokaciji u GTA 6

Osim leakova video klipova, najveći izvor informacija o GTA 6 bio je onaj izvještaj Jasona Schreiera, kojeg su leakovi u najvećoj mjeri validirali. Schreier je u ono vrijeme izvještavao o planu za GTA 6 kodnog imena Project Americas koji bi obuhvatio dobar dio Sjeverne i Južne Amerike, nešto od čega je Rockstar u konačnici odustao, ali možda ne potpuno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dalje se nastavilo nagađati o izdvojenom teritoriju van granica SAD-a i daleko od Vice Cityja/Miamija, a kojeg se sada dotaknuo leaker Tyler McVicker. I dok ima i vjerodostojnijih insajdera, McVicker se dokazao poprilično puta, većinom s izvještajima o Valveovim igrama te kod ekspanzije za Cyberpunk 2077, pa prenosimo što je izjavio u svojem posljednjem videu – neki vid “postojanja” Kube u GTA 6.

Kuba se, kaže, događa u nekom vidu izdvojenog djela igre, poput flashbacka u prošlost ili fiktivnog karipskog otoka Guarme u Red Dead Redemptionu 2. Dakle, ako je ovo istina, teritorij ove socijalističke države bi se u igri pojavio odvojen od Vice Cityja i ostatka igre.

Svi smo željni GTA 6, pa se i ova informacija jako brzo proširila internetom, međutim, uzmite je uz dozu opreza. GTA 6 će vjerojatno zaobići prvi dio lipnja za kada su zakazane prezentacije najvećih svjetskih izdavača, ali u narednih nekoliko mjeseci ili na jesen sasvim je izgledan prvi pravi trailer. Naime, izdavač Take-Two već u narednoj fiskalnoj godini najavljuje rast prihoda kakav može ostvariti samo jedan naslov – GTA 6.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano