Vijesti

Danas izlazi sumnjivi The Day Before. Developeri s bizarnom objavom: Nemojte nam govoriti da smo prevaranti

Kada je najavljen početkom 2021., svi smo ostali skeptični. The Day Before debitantskog studija Fntastic izgledao je predobro da bi bio istinit. Nije se libio uzora u The Divisionu i The Last of Usu, čak do razine plagiranja, a potom su krenule odgode, opravdanja, suđenja s aplikacijom za vremensku prognozu itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačno, danas je taj dan. The Day Before trebao bi se u 19 sati otključati i nitko zapravo ne zna što očekivati. Ono što je prikazano u prvom prikazu, ono prikazano u mlakom gameplay prikazu, ili nešto sasvim treće? Koliko toga je fejkano i je li uopće? Ne znamo, saznat ćemo uskoro, ali sudeći po posljednjem priopćenju Fntastica, bahato je što se usuđujemo biti oprezni s ruskim studijem pod singapurskom zastavom za kojeg dosad nitko nikad nije čuo.

Fntastic se bizarnim priopćenjem zahvalio budućim igračima i streamerima, a potom se obratio onima koji mu ne vjeruju. Ispričao se zbog lošeg marketinga, a zatim poručio hejterima da ga ne napdaju. Nisu prevaranti, još nikome nisu uzeli ni centa, kažu, a opovrgavaju i optužbe za krađu tuđih asseta i to prije nego li je igra uopće izašla.

Kako bilo, danas ćemo znati što je Fntastic i za što je točno (ne)sposoban. The Day Before izlazi u early accessu na Steamu po cijeni od 39 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano