Vijesti

Popravljen je Pay-To-Win skin u Warzoneu

Za potpuno crni Roze skin trebalo im je pola godine, a da ipak mogu biti agilniji od toga, iz Raven studija pokazali su s novim omraženim skinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Awoken skinu za operatora Francisa koji je doslovno pay-to-win. Osim maske, na nekim distancama drugim igračima praktički je nevidljiv, dostupan je isključivo kroz Battle Pass i to na levelu 100. Ipak, za razliku od Rozea koji je namjerno kreiran takav kakav jest, nevidljivi Awoken nije dizajnerska odluka developera, već se radi o bugu.

Najnovija nadogradnja popravila je problem koji je uzrokovao nestanak tekstura Awokena, pa će se on od sad pa na dalje uvijek prikazivati u svojoj tamnocrvenoj i lakše primjetnoj bordo boji.

Riješen je i problem dropova čije će lokacije od sad biti raznovrsnije, a popravljen je i čitav niz elemenata kroz koje se moglo glitchati na način da se puca iz ne-fer pozicije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano