Vijesti

Potvrđene su PlayStation Plus igre za siječanj 2023.

Prije šest dana procurili su novi PlayStation Plus naslovi koji na red dolaze s prvim utorkom u novoj godini, a sada su sva tri službeno potvrđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su Star Wars Jedi: Fallen Order za PS4 i PS5, Fallout 76 za PS4 i Axiom Verge 2 za PS4 i PS5, otkriva Sony na PlayStation Blogu. Oni će 3. 1. zamijeniti Mass Effect Legendary Edition, Biomutant i Divine Knockout.

Listu kao najzanimljiviji naslov predvodi Jedi: Fallen Order, a dolazak na PlayStation Plus odlična je prilika da uhvatite korak s pričom koja će se nastaviti u ožujku sa Star Wars Jedi: Survivor. Cal Kestis u nastavku je ozbiljniji, dolaze mračna vremena, developeri iz Respawna obećavaju svaki element Fallen Ordera podignuti na novu razinu, a Fallen Order je sam po sebi jako dobra igra, posebno ako ste fanovi univerzuma.

Dakle, još je svega nekoliko dana preostalo da pospremite još uvijek aktualne PS+ naslove. A negdje u narednih 10-ak dana saznat ćemo što se novoga sprema za PS+ Extra i Premium pretplatnike.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni PS+ naslovima za siječanj 2023.?

  • Da 65%
  • Ne 35%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano