Vijesti

Procurile slike novog Xboxa bez diska

Na policama trgovina sve je manje diskova igara za Xbox konzole. Trgovine ih uklanjaju jer se ne isplati, igrači ne kupuju jer im se pored Game Passa također ne isplati, a ne isplati se ni Microsoftu koji ukida odjel za diskove te se priprema za potpuno digitalnu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korak u tom smjeru je novi Xbox Series X bez diska. Prva prezentacija nove konzole procurila je prošle godine u sporu s FTC-om, ukazivala je na potpuno novi dizajn i manji format, međutim, izgleda da je Microsoft odustao od redizajna.

Slike su stigle u posjed Exputera. Dok je izostanak diska i više nego primjetan, osim bijele boje ostatak konzole izgleda praktički isto s istim rasporedom portova te s otvorima za zrak na istim mjestima. Ipak, piše Exputer, iznutra mrvicu drugačija situacija s redizajniranim hlađenjem. Ključne komponente ostaju iste, a očekuje se manja cijena.

Izlazak ovog novog Xboxa očekuje se ovog ljeta, a kasnije ove godine pridružit će mu se potpuno novi hardver, potvrđeno je. Nagađa se o prijenosnoj konzoli.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano