Vijesti

EA će idući mjesec otkriti novi NFS, spominje se kombinacija fotorealizma i animea

Idućih nekoliko tjedana, suprotno svim očekivanjima, donijet će gomilu zanimljivih vijesti. Ako se glasine pokažu točnima, u četvrtak nas očekuje God of War: Ragnarok State of Play, a par dana kasnij, Ubisoft će pokazati i najaviti datum izlaska Skull & Bonesa. Najavama bogato ljeto, nastavit će EA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom Henderson javlja kako će EA prvo predstaviti toliko očekivani Skate 4 gameplay i nadamo se datum izlaska, a kasnije tijekom srpnja uslijedit će predstavljanje novog Need for Speeda i posljednje FIFA-e u režiji EA. FIFA 23 navodno u fokus stavlja ženski nogomet, a nas više zanima kakve ćemo gameplay promjene vidjeti.

Opušteniji NFS

Što očekivati od novog Need for Speeda? Henderson je potvrdio od ranije poznate glasine koje u istoj rečenici spominju kombinaciju fotorealizma i animea. Automobili će navodno imati cartoonish efekte vjetra, vatre iz auspuha i dima.

“Meetups” je novi veliki fetaure koji promovira socijalnu komponentu. Navodno ćemo na bilo kojem dijelu mape u stvarnom vremenu moći započeti utrku s drugim igračima na nikad istim pravcima i mapama.

Novi NFS zasad zvuči čudno, no nećemo ga otpisati prije reda jer na njemu rade kreatori Motorstorma i Drivecluba što nam ulijeva dozu optimizma. Pratimo s velikim zanimanjem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano