Vijesti

Remake Dead Spacea izgleda i zvuči maestralno u 18 minuta gameplay prikaza

The Callisto Protocol solidno je debitirao na tržištu, postigao je dobre ocjene, a dok tek trebamo saznati je li ostvario i komercijalni uspjeh, Electronic Arts zajahat će val hypea za sci-fi survival naslovima s velikim gameplay prikazom remakea Dead Spacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri iz EA Motive studija kompletno su preradili Dead Space u skladu s modernim tehnologijama, implementirali brojna gameplay poboljšanja, a kako izgleda sami početak osvježenog izdanja možete pogledati ispod.

Ne želimo ništa ureći, ali početnih 18 minuta remakea izgleda savršeno, apsolutno vjerno originalu, a dar govora jako dobro leži dosad nijemom Isaacu. Ne samo njemu, cijela prezentacija zvuči bolje i dodaje kontekst priči kroz dvosmjernu komunikaciju, a o zvučnim efektima poput koračanja, šaputanja ili lomljenja kostiju bolje ne trošiti tintu. Uvjerite se sami ispod, a release je zakazan za 27. 1. iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano