Vijesti

Resident Evil 8 na disku neće zauzimati previše prostora

Kako to obično biva s novim igrama, njihovo postojanje ili dodatne informacije prvi otkriva Microsoft Store, a dva mjeseca uoči izlaska otkrio je koliko će Resident Evil Village zauzimati na disku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veći Resident Evil od prethodnika na disku će na Xbox konzolama zauzimati tek 35 gigabajta, a sudeći po prethodnim igrama približno isto trebalo bi biti i na PlayStation konzolama. Na PC-ju to obično bude nešto više, ali zasad još nemamo informaciju za Steam.

Ako se odlučite i na skidanje Re:Versea, posebnog besplatnog multiplayer modea, igra će na disku sveukupno zauzimati oko 50 gigabajta. A koliko gigabajta će otpasti na skoro tri metra visoku Lady Dimitrescu to ćemo tek vidjeti.

Resident Evil Village igramo od 7. 5. na PS i XBOX konzolama te na PC-ju. Za razliku od Japana, Japanci neće moći uživati u čarima obezglavljivanja i lokvama krvi u Resident Evil 8. A mi hoćemo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano