Vijesti

Skull & Bones možda neće izaći na stare konzole

Nakon bezbroj odgoda i promjena, što u direkciji što u kreativnim idejama, Skull & Bones je počeo poprimati svoj finalni oblik te se počeo približavati svojem konačnom izlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubisoft Skull & Bones planira izdati do 3. mjeseca iduće godine, a da bi to moglo biti i ranije sugerira to što regulacijska tijela u različitim zemljama i unijama već klasificiraju ovaj naslov u dobne skupine. Ona najnovija, u Brazilu, nigdje ne spominje stare konzole.

Kao platforme izlaska navedeni su PC, PS5, XSX/S i Stadia, a s obzirom na bujan razvojan ciklus i činjenicu kako smo Ubisoftov piratski MMO trebali zaigrati još 2018., odluka da u 2022. odbace stare platforme toliko i ne čudi. Dapače, čak je i pozdravljamo.

Inače, prije dva mjeseca procurio je višeminutni gameplay prikaz koji je u mnogočemu razočarao. Naime, otkriveno je kako neće biti borbe prsa o prsa, neće se moći izlaziti van brodova izvan već definiranih hubova…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano