Vijesti

Star Citizen je u besplatnom tjednu igranja uspio inkasirati 7 milijuna dolara

Uspješan tjedan iza Star Citizena i Roberts Space Industriesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplja igra današnjice – Star Citizen, a koji je još uvijek u debelom razvoju, prošli tjedan je bio dostupan svima besplatno svima koji su ga željeli isprobati.

Između ostalog je bio dostupan i planet Hudson, prvim planetom sa živućim životom, a čiji grad Lorville svojim izgledom podsjeća na onaj iz Cyberpunka 77, veličinom isto tako, a popisom mogućnosti kojima su ga developeri opisali vuče čak i na “GTA-ovsku” razinu detalja. U što se nažalost nismo uspjeli uvjeriti, pa se nadamo da će nam netko od vas prenijeti svoja iskustva.

Debelo nadmašili preko 200 milijuna dolara

Kako bilo, igra koja je od igrača prikupila preko 200 milijuna dolara, tako je i s ovim naizgled besplatnim tjednom uspjela inkasirati još gomilu love. Naime, u prošlom tjednu dok je igra bila besplatna, igrači su na brodove potrošili preko 7 milijuna dolara. Što je dalo još jednu financijsku injekciju Roberts Space Industriesu.

Ako želite nastaviti igrati i dalje ovu okrnjenu i nedovršenu igru igre, možete je igrati ako kupite brod. Trenutno je najjeftiniji Aurora Marque koji s popustom od 10 dolara košta “samo” 35 dolara. Za taj novac dobiti ćete pristup igri i nešto sitno in-game novaca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano