Vijesti

Stigao je novi veliki patch za Battlefield 2042

DICE je ažurniji s izdavanjem zakrpi za Battlefield 2042 nego što je to najavio da će biti. Umjesto 30. 11., druga velika zakrpa već je izdana i popravlja dobar broj gorućih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči treće i najveće nadogradnje koja bi trebala ostvariti značajan napredak, posebno na polju tehničke optimizacije, DICE je popravio gorući problem nemogućnosti oživljavanja igrača u blizini zidova i drugih fizičkih zapreka, ali i još jedan sličan bug koji je u nekim situacijama onemogućavao igrače od respawna uopće.

Prijeko potrebno nerfanje

Ostatak nadogradnje rezerviran je za balansiranje oružja i vozila. Sva oružja osim shotgunova trebala bi postati preciznija, budući da je je reducirano trzanje oružja kod rafaljne paljbe.

Nerfan je PP-29 koji je bio nerealno efikasan na veće daljine, a nerfane su i strojnice na vozilima poput MD540, KA-520, AH-64GX čije streljivo je sada manje ubojito.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano