Vijesti

Sutra u Warzone i BOCW stiže 2XP, Activision slavi s novim valom banova

Sutra za igrače na PlayStationu, a prekosutra za sve ostale stiže dvostruki XP event, a amplificirat će i XP za oružja te Battle Pass. Tako ćete dvostruki XP moći iskoristiti i za levelanje Shadowhunter samostrela koji je nakon pogreške ponovno stigao u Call of Duty.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči 2XP vikenda developer iza Warzonea Raven Sofware pohvalio se novim valom banova. Ovaj put Warzone ih je uklonio 13 tisuća. Nije brojka na razini prethodnih, ali nama osobno više se sviđa frekventnije bannanje varalica na ovakvoj razini.

Brojka sveukupnih banova tako se bliži ogromnih 400 tisuća, što ni ne čudi budući da Warzone igra preko 90 milijuna igrača.

Dvostruki XP trajat će do ponedjeljka poslijepodne, a koliko će trajati zabava u Vardansku to ne zna nitko. Pretpostavlja se kako je ovo zadnja sezona na toj mapi, jer negdje tokom idućeg mjeseca Verdansk bi trebale preplaviti horde zombija, nakon čega će biti razoren nuklearkama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano