Vijesti

Svi će moći besplatno isprobati BF2042 u rujnu, oni koji prednaruče igrat će ranije

Poslije otkrivanja fantastičnog Portal modea, sve zagrijaniji smo za nadolazeći Battlefield 2042. Uskoro kreće zatvoreno testiranje za najuži i najsretniji krug ljudi, a kasnije ovog ljeta EA i DICE će omogućiti masovno testiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono će uslijediti u rujnu, negdje u vrijeme kada se svi vratimo s mora, a oni koji prednaruče igru imat će priliku uroniti u betu nekoliko dana (možda i tjedan) ranije. A kada smo kod prednarudžbi, one su otvorene i cijene su next-genovske.

Battlefield 2042 ćemo u osnovnoj verziji na PS5 i XSX/S igrati za 80 eura, a PC, PS4 i XONE verzije igrat ćemo za 70 eura. Da pojasnimo, unatoč tome što PC igrači igraju jeftiniju verziju, ona je sadržajno identična onoj na novim konzolama. I ne samo to, potvrđen je i cross-play između PC-ja i novih konzola.

S druge strane, igrači na starim konzolama igrat će posebnu verziju igre s manjim brojem igrača i ograničenim tehničkim mogućnostima.

Potvrđene su i tzv. Gold edicije igre koje će vam omogućiti igranje pune verzije Battlefielda 2042 prije svih drugih igrača, što je praksa koju Electronic Arts već godinama gura sa svojim igrama. Cijena Gold Editiona iznosit će 90 eura za PC i 100 eura za nove konzole.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano