Vijesti

TGA 2015 | Najavljeni The Walking Dead: Michonne i epizodna igra o Batmanu

Telltale Games, majstori u izradi epizodnih igara olakšat će čekanje treće sezone sage o zombijima, ali i upustiti se u novi serijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok obožavatelji strpljivo čekaju da se napokon pojave prve informacije o The Walking Dead: Season 3, iz studija Telltale Games stigao je prvi trailer već najavljene mini-serije naslova “Michonne” koji bi trebao donekle ublažiti čekanje. Trailer je prikazan tijekom dodjele The Game Awards 2015, a igra bi trebala izaći u veljači iduće godine.

Tijekom dodjele nagrada, za iduću godinu najavljen je i novi serijal istog studija, a riječ je o epizodnoj igri s Batmanom u glavnoj ulozi.

“Počašćeni smo što ćemo u naš pristup interaktivnom pripovijedanju dovesti jednu od najvećih franšiza. Uzbuđeni smo što možemo najaviti da ćemo uskoro moći istražiti kako je to biti Batman u potpuno novoj seriji koja će započeti iduće godine. Ova verzija Batmana dat će igračima da iz prve ruke urone u kompleksan svijet Brucea Waynea, njegov dvostruki identitet i borbu s odgovornošću da spasi grad preplavljen korupcijom i kriminalom”, rekao je jedan od suosnivača studija Telltale, Kevin Bruner.

https://www.youtube.com/watch?v=X2-h6l9-y0I

Igra

Povezano