Vijesti

The Day Before izgleda sjajno s ray tracingom u novom prikazu

The Day Before još je uvijek jedan od najiščekivanijih naslova na Steamu. Na čelnom mjestu prestigao ga je samo Hogwards Legacy, a kada pogledate neki od prikaza, jasna vam je tolika popularnost. MMO nekad ruskog studija, a danas singapurskog, ozbiljno podsjeća na The Division i The Last of Us.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prelazak s Unreala Enginea 4 na 5 dobro je došao naslovu koji je i dosad jako dobro izgledao, međutim, trailer s ray tracingom podigao je vizuale na sasvim jednu novu razinu. Video prikaz duljine minute demonstrira vizuale na različitim lokacijama, od zelenih šuma, do predgrađa, praznih ulica, stanova i mračnih podruma, s tek nešto sitno gameplaya.

Fntasticu se treba priznati, lokacije s ray tracingom izgledaju sjajno i suradnja s Nvidijom dobro mu stoji. The Day Before izgleda sjajno i u svim ostalim prikazima dosad, zakazan je za početak ožujka ove godine, međutim, ostajemo oprezni budući da izgleda možda i predobro, a previše puta dosad smo se opekli, pogotovo od ruskih studija s fejkanim vizualima i premalo dubine u igrama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano