Vijesti

The Lord of the Rings: Gollum dobio je novi story trailer

Unatoč odgodama te ne baš uvjerljivim gameplay prikazima (prvenstveno gledano s tehničke strane), posebno ako ste fan Gospodara prstenova, priča centrirana isključivo oko Golluma će vam vjerojatno zaokupiti pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po novom story traileru, radnja Gollum igre odvija se u periodu kojeg je pokrila knjiga “Prstenova družina”, međutim, radi se o sasvim originalnoj, dosad neispričanoj priči. Nakon što izgubi prsten, u pozadini zbivanja u knjigama i filmovima, Gollum izlazi iz svoje komforne zone dubokih pećina te se uputi na putovanje dobro poznatim lokacijama Gospodara prstenova.

Pritom se Gollum bori sa svojim alter egoom Smeagolom, a na igraču je odluka koja persona od te dvije će prevladati u ključnim diobama igre. The Lord of the Rings: Gollum trebali bismo zaigrati negdje do kraja ove godine na PC-ju i svim aktualnim konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano