Vijesti

U duhu GameBoya, Nintendo Switch dobiva printer.

Nintendo GameBoy je jučer obilježio 32. rođendan te ako ste dovoljno stari onda se možda i sječate jednog od najluđih dodataka u gaming industriji – GameBoy printera!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Printer za Nintendo GameBoy se proizvodio od 1998. do 2003. te je uz pomoć Nintendo kamere za GameBoy omogućavao printanje screenshotova iz podržanih igara. Slike su bile monokromatske na prilično jeftinom termalnom papiru koji je volio s vremenom u potpunosti izblijediti. No bez obzira na ograničenja, printer se (u Japanu) prodavao k’o lud te je bio obavezan dodatak svakom kawaii gameru.

Danas je tehnologija nemjerljivo uznapredovala te stare Nintendove ispred-svog-vremena ideje doživljavaju novu mladost. U suradnji sa renomiranim Fujifilm proizvođačem kamera i filmova, vlasnici Nintenda Switch će moći omiljene screenshotove iz igara putem mobilne aplikacije isprintati na posebnom Instax Mini Link printeru. Naravno, u duhu vremena u kojem živimo, sve će se odvijati prilično brzo i u potpunosti bežično.

Cijela procedura je sljedeća – nakon što opalite savršeni screenshot, pojavit će vam se QR kod na ekranu Switcha. Putem posebne mobilne aplikacije skenirate QR kod te pošaljete sliku na printanje u mobilni printer. Nekoliko sekundi kasnije vaš omiljeni Pokemon je isprintan u prekrasnom formatu i spreman za zid. Ili maskicu mobitela. Ili bilježnicu. Što god da je vaš odabir.

30. travanj je potvrđen datum izlaska aplikacije i printera po preporučenoj cijeni od £109.99.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano