Vijesti

Ubisoft će raditi više F2P igara, ali to neće naštetiti “premium” naslovima

Brawlhalla je izrazito popularan besplatan naslov orijentiran više prema mlađim generacijama, Hyper Scape battle royale igra nije postigla ono što je Ubisoft očekivao, ali vodstvo kompanije čvrsto je odlučilo usmjeriti fokus na F2P igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je to jučer na prezentaciji investitorima, a prvi konkretni potez najava je F2P The Division igre. Osim podnaslova Heartlands još uvijek ne znamo previše o igri. Ona bi trebala izaći krajem ove ili negdje iduće godine na aktualne konzole i PC, a pretpostavlja se kako će imati neku vrstu battle royalea (evolucija Survivala) te bi Dark zona trebala imati veliku ulogu u svemu tome.

Ako vas zanima više o besplatnom The Divisionu prijavite se na besplatno testiranje ovdje. Bit će takvih naslova još. “Jako smo uzbuđeni što ćemo ulagati u F2P iskustva, međutim, želimo pojasniti kako to neće umanjiti našu ponudu AAA igara”, javili su iz Ubisofta VGC-u.

Ništa se neće promijeniti, osim što će biti više F2P igara

Ubisoft nastavlja kako u narednom razdoblju namjerava izdati igre poput Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine, Riders Republic, Skull and Bones i druge, a F2P naslovima obogaćivat će portfolio i pokušati doći do većeg broja igrača. Ubisoft je to objasnio namjerom da žele postati manje ovisni o vlastitim velikim igrama.

Prije nego što je VGC-u potvrđeno kako F2P naslovi neće utjecati na ponudu AAA igara, Ubisoftov Frederick Duguet izjavio je kako napuštaju prethodnu taktiku izdavanja 3-4 “premium” AAA igre. Izgleda da se radi tek o nespretnoj izjavi, a F2P naslovi trebali bi samo obogatiti ponudu i povećati prihod francuskog diva gaming industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano