Vijesti

Valve je zaribao Steam Summer Sale, pa poklanja 5000 igara

Ne znam jeli itko uspio pohvatati Steam Summer Sale Grand Prix pravila koja je osmislio Valve, te jeli itko uopće shvatio svrhu natjecanja.

Naime, igrači su trebali odabrati jedan od tri teama, a zatim su kupovinom igara i obavljanjem izazova u igrama skupljali bodove. Igrači pobjedničkog teama su zatim imali mogućnost osvojiti igru s vlastite wishliste. Stvar je bila u tome da neizvjesnosti nije bilo, svi su prešli u Team Corgi jednom kad su vidjeli da on vodi.

S druge strane, Valve je propustio kvalitetno objasniti kako se mogu osvojiti igre s wishliste, pa su igrači brisali sve igare sa svojih da bi ostavili samo jednu koju žele. To je iznimno naškodilo malim developerima koji upravo preko wishilsta probijaju svoj put na Steamu.

Utrka je završila, a Valve je, kako bi se ispričao, obećao podijeliti dodatnih 5000 igara. Ovaj put će se dobitnici nasumično birati između svih igrača koji su sudjelovali, ne samo onih koji su bili u pobjedničkom teamu. Igre će se dijeliti do sutra, pa nemojte propustiti bacit oko na Steam i provjeriti library.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close