Veliki povratak Delta Forcea zakazan za prosinac, prvo na PC-ju

Najavljen prošle godine od Tencenta koji je otkupio prava na legendarni IP, novi Delta Force bit će gotovo pa sandbox vojno multiplayer iskustvo poput Battlefielda s borbama na moru, kopnu i u zraku. Dosadašnji prikazi izgledali su jako dobro, a uskoro ćete ovaj reboot moći isprobati iz prve ruke.

Tencent je zakazao početak otvorenog testiranja za 5. 12. ove godine na PC-ju, prije nego li igra izađe u 2025. u punom izdanju na svim platformama.

I zapravo Delta Force točno tog dana započinje svoj put, budući da nakon početka beta testiranja neće biti ni resetiranja sadržaja ni napretka igrača te kreću prve sezone novog sadržaja koji će, dodaju developeri, stizati na redovnoj bazi.

Istog dana ili nedugo zatim kreću i plaćeni battle passovi s kozmetikom za oružja i opremu, po pitanju monetizacije Delta Force bit će klasični F2P naslov, s obećanjem kako neće prodavati nikakve elemente koji mogu stvoriti prednost igraču, uključujući i oružja.

Kampanja prati Ridley Scottov Black Hawk Down film

Što se tiče modova, očekujte klasične modove za ovakav tip igara, a potom su tu i neki moderniji načini igranja poput Hazard Operationsa koji je u osnovi extraction mod. Ne zaboravimo ni kampanju koja prati radnju iz filma Delta Force: Black Hawk Down, ali na nju ćemo pričekati neko vrijeme i za razliku od multiplayera bit će plaćeni proizvod.

Za razliku od kampanje koja se odvija u 1993., multiplayer ide u bližu budućnost, u 2035. godinu s bitkama na velikim mapama i detaljnom nadogradnjom oružja.

Osim PC izdanja koje, dakle, u testiranje kreće krajem ove godine, očekujte verziju za konzole i mobitele negdje u prvim mjesecima 2025.