Vijesti

Vlasnici GTA remastera na PC-ju mogu odabrati jednu Rockstarovu igru za poklon

Kao znak isprike, kupci GTA remasterirane kolekcije na PC-ju mogu odabrati jedan Rockstarov naslov kao poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponudi je pet igara i nešto mikrotransakcija. Tako Rockstar nudi GTA 5 Premium Edition, GTA 4 Complete Edition, Max Payne 3, A Noire ili Bully: Scholarship Edition. A ako ne želite igre, možete odabrati 1,25 milijuna GTA dolara za GTA Online ili 55 zlatnih poluga za Red Dead Redemption Online.

Inače, GTA Trilogy Definitive Edition jedna je od najgore ocjenjenih igara ove godine. Na Metacriticu se pronašao na 11. mjestu najlošije ocjenjenih igara u 2021., a ujedno je i drugi AAA naslov na neslavnoj ljestvici poslije eFootballa.

Nakon što je postalo jasno kako remasteri Definitive Editiona nisu ono što smo očekivali, Rockstar se ispričao te je obećao dodatno raditi na njima sve dok ih ne dovede u zadovoljavajuće stane. Pritom su iz naftalina vraćene i klasične igre u originalnom obliku, koje će Rokcstar podijeliti svim kupcima Definitive Editiona.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano