Vijesti

Vratio se stari Call of Duty: Warzone

Baš kao što je i obećano, nakon inicijalnog perioda uštimavanja novog Warzonea 2.0 te uklanjanja porođajnih problema, stari Warzone na Calderi se vratio. Ali okrnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji to žele, mogu igrati battle royale solo ili u timovima po četvoro na Calderi, ali više nema Plunder moda, nema Rebirth Island ni Fortune’s Keep mapa, kao ni drugih vremenski ograničenih modova. Također, prvi Warzone više neće dobivati sadržajne nadogradnje, battle passove niti ikakav drugi sadržaj.

Dakle, nema više ni interne trgovine. Istovremeno, Call of Duty bodove možete prebaciti na Modern Warfare 2 ili Warzone 2.0, ali progresija u obliku XP-a, Weapon XP-a, oružja i svega ostalog ostaje samo u granicama starog Warzonea i Call of Duty naslova prije Modern Warfarea 2.

Kraj je to za igru koja je nakon Blackouta podignula potencijal Call of Duty battle royalea na jednu novu razinu, a za razliku od popularnog Verdanska, za Calderom neće žaliti previše igrača. Warzone 2.0 u prvih 5 dana igralo je preko 25 milijuna igrača, a trenutno su u modi skinovi Messija, Neymara i Pogbe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano