Vijesti

Anarchy’s Children je prvi DLC za XCOM 2

Nakon izlaska XCOM 2 i odličnih kritika, nije trebalo proći dugo vremena da bude najavljen i prvi DLC. 2K i Firaxis su tako najavili Anarchy’s Children, prvu službeni DLC za XCOM 2. Anarchy’s Children donosi preko stotinu novih mogućnosti za prilagođavanje kreiranih vojnika, od frizura, boja za lice, oklopa, kaciga, maski, naljepnica i sličnog. Anarchy’s Children je uključen u slučaju da ste uzeli i Reinforcement Pack za $20, ili može biti kupljen samostalno za $5. Uz Anarchy’s Children planirana su još dva DLC-a koji dolaze ovog ljeta, Alien Hunters i Shen’s Last Gift.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u Firaxisu najavljuju u skorašnju zakrpu za XCOM 2, koja bi trebala poboljšati izvođenje igre kao i sam gameplay, odnosno greške u igri. Pretpostavka je da će zakrpa izaći u isto vrijeme kada i DLC , Anarchy’s Children a to je 17. ožujka 2016. Od potvrde verzija za konzole i dalje nema ništa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano