Vijesti

Iznenađujuće i misteriozno: Sony je za 7 dana najavio event za 25 godišnjicu PlayStationa

Ne sjećamo se da je Sony ikada bio misteriozna oko najave nečega kao što je sad ovo. Iz vedra neba, bez ikakve posebne najave ili opisa, na službenom globalnom PlayStation Youtube kanalu pojavilo se odbrojavanje do PlayStation Awards eventa.

Da odmah razjasnimo, PlayStation Awards event nije ništa novo. Radi se o pomalo dosadnjikavoj dodjeli nagrada PlayStation igrama u Japanu, koja se dosad prenosila isključivo na japanskom PS kanalu na njihovom jeziku i koja u svijetu nije imala apsolutno nikakav odjek.

Međutim, ove godine je očito drugačije, pa je prijenos zakazan na engleskom jeziku na globalnom PS kanalu na kojem se, između ostalog, prenose E3 konferencije i otkrivanje konzola poput PS4 i PS4 Pro.

3.12. pada točno na 25 godišnjicu izlaska prvog PlayStationa, pa iako nije najavljeno apsolutno ništa, očekujemo emotivnu konferenciju za sve nas stare prdonje. Moguće je i da ćemo dobiti prikaze novih igara, ali i pokoju informaciju o PlayStationu 5. Uostalom, svi mogući izvori kroz čitavu godinu su tvrdili kako će se PlayStation 5 detaljno predstaviti upravo u prosincu na 25. obljetnici PlayStationa. Ipak, znamo svi, najbolje je ne očekivati ništa.

PlayStation Awards 2019
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close