Vijesti

Marvel’s Avengers već sutra dolazi na Game Pass

Spas za Square Enixove Marvel’s Avengerse? Mogao bih napisati gamersku disertaciju o igrama koje su trebale biti nešto, a na kraju su ispale ništa. Marvel’s Avengers: A Day je jedna od takvih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najambiciozniji Avengers projekt ispao je popriličan flop zahvaljujući činjenici da igra pripada GaaS (game as a service) žanru. Da biste napravili uspješnu GaaS igru, osim licence, potreban je raznolik i dugotrajan sadržaj koji ova igra na launchu nije imala. Sada je situacija mala bolja, ali daleko od idealne. End game je i dalje jako mršav i jednostavno nedostaje motiva za grindanje što ovakav tip igara zahtjeva.

Dobra vijest je da ako imate PC ili Xbox, Marvel’s Avengers već sutra (30. 9.) dolazi na Game Pass. Još bolja vijest je da Game Pass verzija stiže sa svim dodatnim sadržajem (Kate Bishop i Hawkeye kampanje), a bit će uključena i Black Panther: War for Wakanda ekspanzija.

Ako i ne volite GaaS igre, svakako bih vam preporučio odigrate kampanju koja je vrlo dobra, ako ne i odlična. Posebno će vas oduševiti lik i djelo Kamale Khan koja je vrhunski napisana protagonistica.

Njen lik će vas podsjetiti na neke heroine i heroje najboljih single player igara na tržištu. Sama kampanja s dolaskom dodatnih likova ponudit će vam oko 15 do 17 sati dobre zabave.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano