Vijesti

Poput Overwatcha, ni Modern Warfare neće se moći igrati bez potvrde mobitela

Overwatch 2 debitirao je s kontroverznim zahtjevom obavezne potvrde broja mobitela, a Modern Warfare 2 će ga naslijediti, stoji na stranicama Battle.neta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na stranici na kojoj se do prije nekoliko dana spominjao samo Overwatch 2, sada su navedeni prvi i nadolazeći Modern Warfare. “Call of Duty: Modern Warfare 2, novo-kreirani Overwatch 2 računi i novo-kreirani Call of Duty: Modern Warfare računi zahtjevaju broj mobitela”, navodi Activision.

Samo brojevi na pretplatu

Kao što je isticao uoči Overwatcha 2, Activision i sada kaže da brojevi na bonove neće raditi. Međutim, u praksi, barem u Hrvatskoj to nije bio slučaj, sasvim normalno smo se registrirali i igrali s prepaid brojem.

Premda Modern Warfare 2 nije F2P naslov poput Overwatcha 2, Activision će svejedno tražiti potvrdu broja mobitela, što mnogima nije sjelo. Imamo još dva jako dobra primjera u ostatku industrije, DOTA-u 2 i Rainbow Six Siege, ali oba naslova vaš broj će tražiti samo u ranked modovima.

I dok će igranje isključivo uz pružanje broja mobitela očito postati novi standard za online multiplayer naslove, barem zasad, Treyarch i Activision ne planiraju prisluškivati razgovore poput Overwatcha 2 i Valoranta.

Igra

Povezano