Vijesti

Rezime Gamescom prezentacije: Sve najave i prikazi na jednom mjestu

Uvodna večer Gamescoma ponudila je solidnu količinu sadržaja s ekskluzivnim prikazima velikih nadolazećih igara poput Call of Duty: Vanguarda, reboota Saints Rowa, nove Marvelove igre, a donijela je i poneko iznenađenje poput najave nove velike nogometne simulacije. O svemu smo već pisali detaljnije na portalu, a ovdje donosimo sve na jednom mjestu u sažetoj izvedbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFL je nova velika nogometna simulacija

UFL je potpuno nova nogometna simulacija studija Strikerz Inc. Studio čine 5 regionalnih podružnica diljem svijeta s preko 200 developera. Izvodit će se u Unreal Engineu i sudeći po priopćenju za novinare bit će isključivo online igra koju developeri nazivaju “online ligom”.

Prvi prikaz Call of Duty: Vanguard kampanje

Call of Duty je u prošlim nastavcima započeo koketirati sa žanrom akcijske avanture, međutim, ekipa iz Sledgehammera je u prvom prikazu kampanje otišla korak dalje i pokazala tko im je uzor – Naughty Dog.

Reboot Saints Rowa

Saints Row jedan je od onih serijala koji je svakim novim nastavkom išao u sve luđem smjeru, ali pritom gubio dio svoga identiteta, sve dok nije u određenim krugovima igrača postao sprdnja samoga sebe. Stoga veseli što su umovi iza Saints Rowa odlučili vratiti se korijenima. Novi je Saints Row prizemljeniji, no i dalje ima svoj šarm te podsjeća na trojku, ujedno i vrhunac serijala.

Marvel’s Midnight Suns – XCOM na Marvelov način

Dugo se šuškalo da Firaxis radi na novoj strategiji nalik XCOM-u, no tek smo na Gamescomu dobili potvrdu. Midnight Suns je igra nastala u suradnji s Marvelom, a omogućit će nam taktiziranje. Od igre se može očekivati standardni Firaxisov pristup mesnatoj borbi na poteze, no isto tako i dublje razvijanje RPG elemenata, isto kao i razvoj odnosa sa suborcima. Za bolji prikaz atmosfere koju igra nudi, bacite oko na trailer.

Horizon Forbidden West dobio je datum izlaska

Nakon što je Jason Schreier ranije ovog ljeta upozorio kako će Horizon Forbidden West biti odgođen za narednu godinu, konačno je stigla i službena potvrda iz Sonyja. Službeni i nadamo se konačni datum izlaska je 18. 2. 2022., a Horizon Forbidden West igrat ćemo na PS4 i PS5.

Death Stranding Director’s Cut dobio je 9 minuta novog prikaza

U tmurnu igru u kojoj svjetovi nestaju samo je Hideo Kojima sposoban implementirati glupiranje backflipovima na motoru te ga izvesti na način da to izgleda simpatično. Radi se o samo jednoj u nizu sitnica koje će 24. 9. doći u PS5 verziju Death Strandinga.

Novi story trailer za Far Cry 6

Novi trailer prepucavanjem moćnim citatima kreira temelj za nadolazeći Far Cry 6 i novi sukob pobunjenika i diktatora. Ovaj put, čini se, s dubljom, moćnijom i ozbiljnijom pričom nego u prethodnim nastavcima.

Prikaz Vampire: The Masquerade Bloodhunt Battle Royal igre

Stariji među vama, a možda i mlađi, prepoznat će Vampire: The Masquerade kao ime legendarne RPG avanture s početka stoljeća. Dok je dvojka zapela u tzv. development hellu, Bloodhunt je nastao kao sporedni projekt koji igrače stavlja u Battle Royale dvoboje između klanova vampira.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano